Üniversitemiz Manisa Sekiz Havuzunda Manisalılar ve öğrencilerle buluştu

7-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen "MCBÜ Tercih ve Tanıtım Günleri" kapsamında, Manisa Sekiz Havuzu önünde tanıtım standı kuruldu.
Üniversite tercihi yapacak öğrenciler ve ailelerini bilgilendirmek ve Manisa Celal Bayar Üniversitesini tüm yönleri ile tanıtmak için kurulan stantta, Üniversitemiz Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Zeynep Sülek ve Koordinatörlük personeli Gültekin Şimşek ile Ahmet Semerci tarafından bilgi verildi ve Üniversitemizi tanıtım materyalleri dağıtıldı.
Manisa Sekiz Havuzundaki MCBÜ tanıtım standı, 8 Ağustos akşamına kadar açık kalacak.