Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline "Yükseköğretim Kalite Güvence Süreçlerinde İdari Personelin Rolü" konulu eğitim semineri verildi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli için, 10 Ekim 2018 tarihinde "Yükseköğretim Kalite Güvence Süreçlerinde İdari Personelin Rolü" konulu eğitim semineri verildi.
Rektörlük Seminer Salonunda gerçekleştirilen eğitime Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Birol Kovancılar, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ramazan Gökbunar ve SKS Daire Başkanlığında görevli tüm personel katıldı.
Prof. Dr. Birol Kovancılar; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının, öğrencilerimiz ve personelimizin aldığı hizmetler noktasında en kritik birimlerimizden biri olduğunun altını çizerek, alınan bu eğitimin önemine vurgu yaptı ve birimin kendini sürekli olarak geliştirmesi gerektiğini dile getirdi.
Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ramazan Gökbunar da Üniversitemizde düzenlenen öğrenci, akademik ve idari personel memnuniyet anketlerinin, SKS boyutuyla ilgili sonuçları, idari personelin yönetim ile ilişkileri, kalite güvence sistemindeki rolleri, mesleki gelişimi ve motivasyonu ve kurum içi iletişim hakkında bilgiler verdi.