2019-2020 Farabi Programını Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

İlan Tarihi:1.05.2019 10:35:00

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi Farabi Değişim Programına kabul alarak değişim hakkı kazanan öğrenciler için 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 10.00'da Rektörlük Seminer Salonunda oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Eğitim Fakültesi Farabi giden öğrencileri için oryantasyon toplantısı Eğitim Fakültesi'nde 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 10.30 'da Basri Koçyiğit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Gitmeye hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Kazanan fakat hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin feragat dilekçelerini 10 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar Farabi Koordinatörlüğüne iletmeleri gerekmektedir."

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

• Öğrenci Başvuru Formu TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatılacak.)
  • Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Ziraat Bankası olmak zorundadır.
  • Öğrenci Bilgi Formu TIKLAYINIZ  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  • Öğrenci Beyannamesi TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  • Öğrenim Protokolü TIKLAYINIZ (Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak veya Güz+Bahar ( Yıllık ) 3 nüsha bilgisayar ortamında doldurulacak.)
  • Feragat Dilekçesi TIKLAYINIZ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 10 Mayıs 2019 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)