2828 sayılı Kanun'un Ek-1 Mad. Uy. Yerleşenlerden İstenen Belgeler

İlan Tarihi:21.06.2021 13:59:00
Güncelleme Tarihi:21.06.2021 14:02:00

2828 SAYILI SOSYAL HİZMETLER KANUNU’NUN EK-1 İNCİ MADDESİ KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN VE BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu’nun Ek-1 inci maddesi kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlananların İstihdamına İlişkin Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen ve atanmak için başvuracak adayların 06.07.2021 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına aşağıda istenilen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu’nun Ek-1 inci maddesi kapsamında Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-) Başvuru Dilekçesi (indir)

2-) Mezuniyet belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu mezuniyet belgesi)

3-) 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu’nun Ek-1 inci maddesi kapsamında yerleştirme sonucunun internet çıktısı.

4-) Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu) veya Sağlık Durumu Beyan Formu. (indir)

5-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

6-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

7-) Mal Bildirim Beyan Formu  (Formun iki sayfası da, aday tarafından elle doldurulup imzalanacaktır) (indir)

8-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

9-) Nüfus Cüzdanı ya da Kimlik Kartı Fotokopisi

10-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

11-) Kamu kurumlarında emekli sandığına bağlı geçen hizmetinin bulunması halinde, emekli sicil numarası ile çalışılan kurumdan alınan hizmet belgesi. (Daha önce 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesine göre çalışanlar ise çalıştığı süreleri ve unvanını gösterir belge teslim edebilir)

Başvuru Adresi: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı