Akademik ve İdari Birimlerimizin Dikkatine

İlan Tarihi:26.06.2019 16:52:00

Üniversitemiz bünyesinde Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Üniversite öğrencilerinin Kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalışabilmelerini sağlayarak kurumumuzda kültürel ve sosyal hizmetlerin desteklenmesine katkıda bulunmak üzere Sosyal Çalışma programı düzenlenmiş ve üniversite öğrencilerine çalışma imkanı verilmiştir.

Söz konusu öğrenciler 8 Temmuz - 29 Eylül 2019 tarihleri arasında Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki birimlerimizde hizmet verecek olup, İlgili öğrenciler haftada 3 tam gün görev yapacaklardır.

Öğrenci çalıştırılmasına yönelik talepte bulunacak birimlerimizin 3 Temmuz 2019 mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına öğrenci sayılarının bildirilmesi hususunda gereğini rica ederiz.