Görevde Yükselme Yazılı Sınavı Oturma Planı

İlan Tarihi:20.11.2020 08:59:00
Güncelleme Tarihi:20.11.2020 09:57:00

Görevde Yükselme Sınavı Şef - Memur Oturma Planı

*Üniversitemizce Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca idari personelimize yönelik 26.11.2020 tarihinde saat:10.00 da Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde yapılacak olan görevde yükselme yazılı sınavı için Adaylara İlişkin Oturma Planı Ekte yer almaktadır.

* Görevde yükselme sınavında, Şef ve Memur kadroları için adaylara her bir branş için 50 adet çoktan seçmeli, 4 seçenekli sınav sorusu sorulacaktır. Sınav süresi 60 dakikadır.

*Adayların sınava gelirken; kurum kimlik kartı, HES kodu Bilgileri belgesi ve özel kimlik belgelerinin herhangi birini (T.C. kimlik no yazılı güncel fotoğraflı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı(Yeni Kimlik), süresi geçerli pasaport, Mavi Kart/ Pembe Kart veya Geçici Kimlik Belgesi(Yeni Kimlik Kartı çıkarmak için) yanlarında bulunmaları gerektirmektedir.

*COVİD 19 salgını nedeniyle sınavda maske ve mesafe kuralları uygulanacak olup adaylar sınava HES (Hayat Eve Sığar) kodu sorgulaması yapılarak alınacaktır. Bu nedenle adayların, e-devletten aldıkları 26.11.2020 tarihli QR kodlu HES kodu bilgileri belge çıktısını sınav binasına girmeden önce görevlilere teslim etmek zorundadırlar. Sınav saatinden 30 dakika önce adayların Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Giriş Kapısında olmaları gerekmektedir.

UYARI: COVİD hastalığı bulunan veya temaslı olduğu tespit edilen adayların Personel Daire Başkanlığı ile 25.11.2020 tarihine kadar iletişime geçmeleri gerekmektedir.