KPSS 2019/2 yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adaylardan istenen belgeler

İlan Tarihi:23.12.2019 17:30:00
Güncelleme Tarihi:23.12.2019 17:33:00

KPSS-2019/2 Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize atanmak için başvuracak adayların 07.01.2020 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen aşağıda istenilen belgelerle birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Kpss 2019/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-) Başvuru Dilekçesi için tıklayınız

2-) Diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı görülmek üzere fotokopisi. (ya da e-devlet üzerinden alınan barkotlu öğrenim belgesi)

3-) KPSS 2019/2 yerleştirme sonucunun internet çıktısı

4-) Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu)

5-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

6-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (terhis belgesi ya da tecilli/muaf olduğunu gösteren belge)

7-) Mal Bildirim Beyan Formu için tıklaynız (Form, aday tarafından başvuruya gelmeden önce elle doldurulup imzalanarak başvuru esnasında teslim edilecektir)

8-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

9-) Nüfus Cüzdanı (Kimlik Belgesi) Fotokopisi

10-) Kamu kurumlarında emekli sandığına bağlı geçen hizmetinin bulunması halinde, emekli sicil numarası ile çalışılan kurumdan alınacak hizmet belgesi. (Daha önce 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesine göre çalışanlar için ise çalıştığı süreleri ve unvanını gösterir çalışılan kurumdan alınacak belge)

11-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

Başvuru Adresi: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı