EKPSS-2019 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adaylardan İstenen Belgeler

İlan Tarihi:13.01.2020 09:52:00
Güncelleme Tarihi:13.01.2020 10:06:00

ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (EKPSS) 2019 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 2019 Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize atanmak için başvuracak adayların 27.01.2020 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına aşağıda istenilen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2019-EKPSS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-) Başvuru Dilekçesi

2-) Diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı görülmek üzere fotokopisi. (ya da e-devlet üzerinden alınan barkotlu öğrenim belgesi)

3-) 2019-EKPSS yerleştirme sonucunun internet çıktısı

4-) -“Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen Sağlık Kurulu Raporu.

5-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

6-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (terhis belgesi ya da tecilli/muaf olduğunu gösteren belge)

7-) Mal Bildirim Beyan Formu  (Form, aday tarafından başvuruya gelmeden önce elle doldurulup imzalanarak başvuru esnasında teslim edilecektir)

8-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

9-) Nüfus Cüzdanı (Kimlik Belgesi) Fotokopisi

10-) Kamu kurumlarında emekli sandığına bağlı geçen hizmetinin bulunması halinde, emekli sicil numarası ile çalışılan kurumdan alınacak hizmet belgesi. (Daha önce, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesine göre çalışanlar için ise çalıştığı süreleri ve unvanını gösterir çalışılan kurumdan alınacak belge)

11-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

Başvuru Adresi: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı