Sürekli İşçi Sözlü Sınav Sonucu ve İstenen Belgeler

İlan Tarihi:10.06.2020 11:15:00
Güncelleme Tarihi:12.06.2020 09:15:00

09.06.2020 Tarihinde Yapılan Sürekli İşçi Sözlü Sınav Sonucu Ve Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler

Üniversitemizde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Kanun’un 4/D maddesi uyarınca Sürekli İşçi Alımı kapsamında 4 adet Güvenlik Görevlisi (normal), 12 adet Temizlik Görevlisi (engelli), 1 adet Elektrikçi (engelli), 1 adet Kaynakçı (engelli) 1 adet Soğutma ve Havalandırmacı (engelli) ile 50 adet Hasta Bakım Teknisyeni (normal) Sürekli İşçi Kadrolarında çalışmak üzere 09.06.2020 tarihinde yapılan sözlü sınav sonuçlarına göre Asil/ Yedek olarak kazanan adayların listeleri ekte yer almaktadır.

Asil olarak kazanan adayların aşağıda yer alan belgeleri eksiksiz bir şekilde 10.06.2020-15.06.2020 tarihleri arasında (saat 17:00’ye kadar) Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde bulunan Rektörlük Binası A Blok 2. Kat Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Asil olarak kazanan adaylardan başvuru süresi bitimine kadar başvurmayan olduğu takdirde yerine sırasıyla yedek olarak kazanan adaya bildirim yapılarak yerleştirme yapılacaktır.

Bu İlan Tebliğ Niteliğinde Olup Adaylara Ayrıca Tebligat Yapılmayacaktır.

Asil Listede Kesin Kabul’ de İstenilen Belgeler

1-) Başvuru Dilekçesi indir

2-)Mezuniyet belgesi. (e-devlet üzerinden alınan karekodlu öğrenim belgesi)

3-)Tam Teşekküllü Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Görev yapacağı unvanda çalışmasına engel bir durumun bulunmadığı gösterir heyet raporu) veya Sağlık Durumu Beyan Formu (Şu anda sağlık kurulu raporu alınamadığından, adaylar ilgili raporu daha sonra teslim etmek üzere beyan formu doldurabilir.) indir

4-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

5-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden karekodlu olarak temin edilebilir)

6-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

7-) Nüfus Cüzdanı ya da Kimlik Kartı Fotokopisi

8-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

9-) Koruma ve Güvenlik Hizmetleri işçi adaylarının özel güvenlik sertifikaları ile kimlik kartları (silahlı/silahsız)

Asil Kazanan Adaylar için Başvuru Bitiş Tarihi: 15.06.2020 (mesai bitimine kadar)