Öğretim Üyesi Kadrolarına Atama ve Yükseltme Yönergesi Değişikliği

İlan Tarihi:2.04.2020 13:59:00
Güncelleme Tarihi:28.04.2020 10:58:00

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma, Atama ve Görev Süresi Uzatımı İle İlgili Yönergesi" nin değişikliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurulu'nun 26.03.2020 tarihli toplantısında uygun bulunmuş olup, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atama ve Yükseltme Yönergesi" nin yeni hali ek dosyalar kısmında yer almaktadır.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atama ve Yükseltme Yönergesinin VI. Uygulama maddesi uyarınca doktor öğretim üyesi kadrolarına yeniden atamalarda başvuru dosyası Birim Akademik Etkinlik Değerlendirme Komisyonunca değerlendirilecek olup, ilgili komisyon raporu örneği ek dosyalar kısmında yer almaktadır.