TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (Bigg) Tanıtım Toplantısı (7za12e9)

İlan Tarihi:10.11.2020 13:35:00
Güncelleme Tarihi:10.11.2020 19:09:00

TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (Bigg) Tanıtım Toplantısı (Teams Kodu: 7za12e9)

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinin işbirlikçi kuruluş olarak yer aldığı, DEPARK tarafından yürütülen Ülkemizin bilim, teknoloji ve yenilik stratejisinde yer alan öncelikli alanlar ile TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişimci) Programı çağrısındaki tematik alanlarda iş fikri olan girişimci adaylarına (Lisansüstü, Doktora öğrencileri ve akademisyenlere) eğitim, mentorluk, danışmanlık ve kuluçka hizmetlerinin sunulacağı bir destek programıdır.

TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı (BİGG) ile girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerin desteklenmesi, böylece nitelikli girişimciliğin özendirilmesi ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır.

BİGG (Bireysel Genç Girişimci) Programında teminat alınmaksızın geri ödemesiz (hibe) olarak verilecek sermaye desteği en fazla 200.000 TL’dir.

Son Başvuru Tarihi: 08 Aralık 2020

Detaylı Bilgi İçin: www.biggsinerji.com

Başvuru İçin: biggsinerji.com/portal/

Programla ilgili, DEPARK yürütücü kuruluş tarafından, 13 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00’da Microsoft Teams üzerinden bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantı takviminin girişimci adaylarına (Lisansüstü, Doktora öğrencileri ve akademisyenlere) duyurulması hususunda gereğini arz ederiz.