ADIM Üniversiteleri Birliği 2. Grup İdari Toplantısı Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde Yapıldı

İlan Tarihi:29.04.2019 14:14:00

ADIM Üniversiteleri Birliği 2. Grup İdari Toplantısı, Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde, 25-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Aydın, Hukuk Müşaviri Nazlı Küey, Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Zeynep Sülek, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hıdır Metin, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Çiçek Eker ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Cazibe Çatıkkaş katıldı.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen açılış programında konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, ADIM Üniversitelerinin lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme projeleri, sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak ortak çalışmalarla ilgili esasları belirlemeyi amaçladığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti ve toplantının hayırlara vesile olmasına diledi.

Uşak Üniversitesi Genel Sekreter V. İbrahim Çalış ise, 2001 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi iş birliği ile oluşan ADIM Üniversiteler Birliğine, yıllar içinde birçok üniversitenin eklendiğini ve bugünkü sayının 15 olduğunu belirterek, bu sayının yeni üniversitelerin eklenmesi ile 18’e ulaşabileceğini söyledi. ADIM toplantılarında üniversitelerin karşılaştığı sorunlara ortak çözümler bulduklarını ifade eden Çalış, “Uşak Üniversitesi olarak toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Tüm katılımcı üniversitelere teşekkür ediyorum” dedi.

ADIM Üniversiteleri 2. Grup İdari Toplantısı’nın ikinci gününde; Üniversitelerin Rektör ve Rektör Yardımcıları, Genel Sekreterleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanları, Hukuk Müşavirleri, Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörleri, Personel Daire Başkanları, Bilgi İşlem Daire Başkanları, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları ve Yabancı Öğrenci Ofisi Koordinatörleri bir araya gelerek ortak sorunları masaya yatırdılar ve yapılan değerlendirmelerle sorunları çözmeye yönelik tavsiye kararları aldılar. Toplantı kapsamında ayrıca TÜPRAG Altın Madeni ziyaret edilerek, Uşak Ulubey Kanyonları gezildi. ADIM Üniversiteleri 2. Grup İdari Toplantısı, 27 Nisan günü yapılan değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.

IMG_3649-min IMG_3777-min IMG_3779-min IMG_3782-min IMG_3785-min IMG_3787-min IMG_3793 _1_-min IMG_3795-min RMZ_6977-min RMZ_6992-min RMZ_7011-min RMZ_7052-min RMZ_7987-min RMZ_8015-min