AFAD İl Müdür Vekili Mehmet Şinasi Yılmaz’dan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Kutlama Ziyareti

İlan Tarihi:29.08.2019 10:06:00
 

Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdür Vekili Mehmet Şinasi Yılmaz, 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Mehmet Şinasi Yılmaz Prof. Ataç’ı Üniversitemiz Rektörlüğüne atanması nedeniyle tebrik ederek, AFAD hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, “İlimiz Afet ve Acil Durum Müdürlüğü; afetlerin önlenmesi ve zararlarının azaltılması, afetlere müdahale edilmesi ve afet sonrasındaki iyileştirme çalışmalarının süratle tamamlanması amacıyla gereken faaliyetleri planlıyor, koordine ediyor ve etkin uygulanması için ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlar arasında işbirliğini sağlıyor. İl Müdürlüğü olarak, yerel boyutta üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirme gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Üniversitemiz de bilimsel anlamda çok önemli bir paydaşımızdır” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, AFAD İl Müdürü Mehmet Şinasi Yılmaz’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek,  “Büyük can kaybına ve geniş çaplı hasarlara neden olan afetler, ülkemizdeki afet yönetiminin ve afete hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. AFAD İl Müdürlüğümüze çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah ülkemizi ve dünyayı afetlerden korusun” diye konuştu. 

 


800 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
800
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası