AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Kutlama Ziyaretinde Bulundu

İlan Tarihi:29.08.2019 17:40:00
 

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve il yöneticileri ile birlikte 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Semra Kaplan Kıvırcık, Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı Rektörlük görevine atanması nedeniyle kutlayarak, "Ben de Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Üniversitemizin güzel hizmetlere ihtiyacı var. Sizin ve ekibinizin bu hizmetleri yapacağına yürekten inanıyorum. Manisa’nın tek üniversitesi olan Celal Bayar Üniversitesini en iyi yerlerde görmek hepimizin temennisidir. Ben de bu anlamda mezun olduğum Üniversiteye her türlü katkıyı vermeye hazırım. Size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi.

Prof. Ataç da, “Öncelikle sizi Üniversitemizde konuk etmekten büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim, şeref verdiniz. Üniversitemizi; tüm akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve paydaşlarımızla birlikte ve siz değerli Manisa Milletvekillerinin katkıları ile daha ileriye taşıma sorumluluğuyla hareket edecek, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve hayata hazırlama için heyecanla çalışacağız” dedi.

 

 


1408 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1408
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası