Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’dan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Kutlama Ziyareti

İlan Tarihi:30.07.2019 11:08:00
Güncelleme Tarihi:30.07.2019 16:13:00

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, 30 Temmuz 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, Rektörlük  görevine atanması nedeniyle tebrik etti. Ahmet Alhan’a Ahmetli Belediyesi Meclis Üyesi Mali Müşavir Salih Tekeli ve Ahmetli Meslek Yüksekokulu Sekreteri Hilmi Bilen eşlik etti. Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İpek Özunan ve Prof. Dr. Mustafa Kazaz da hazır bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Ataç, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ın nazik ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, gerek merkezdeki gerekse ilçelerdeki belediyelerle son derece uyumlu bir işbirliği içinde çalışmak istediğini, Manisa Celal Bayar Üniversitesinin belediyelerin desteğine her zaman ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan da Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç döneminde çok iyi yerlere geleceğine inancının tam olduğunu ifade ederek;  Ahmetli Meslek Yüksekokulunun ilçenin gözbebeği olduğunu, Üniversitemize olan desteklerinin aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

_DSC4390 _DSC4397