Atılkan Ailesi’nden MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Ürodinami Labaratuvarına Bağış

İlan Tarihi:15.03.2021 12:16:00
Güncelleme Tarihi:15.03.2021 12:19:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı/Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı Ürodinami laboratuvarında kullanılmak üzere Ertürk Üzüm ve Tarım İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü Gürkan Atılkan tarafından mesane ultrasonu bağışında bulunuldu.

Ertürk Üzüm ve Tarım İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü Gürkan Atılkan, kısa bir süre önce vefat eden babaları merhum Ersan Atılkan 'ın anısına gerçekleştirdikleri bu bağışla, çocuk sağlığına katkıda bulunmak ve babalarının aziz hatırasını yaşatmak istediklerini dile getirdi.

Çocuk hasta grubunda kullanılacak mesane ultrasonu bağışı için hayırseverimize teşekkür eden Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Can Taneli, bağışçı Ertürk Üzüm ve Tarım İşletmeleri A.Ş Genel Müdürü Gürkan Atılkan’a ve bu bağışa vesile olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ile Türkiye Spina Bifida Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Cevval Ulman'a ayrıca teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. 

 


952 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _1_ mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _7_ mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _8_ mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _3_ mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _2_ mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _6_ mcbü_ürodinami lab._bağış_ertürk üzüm işletmeleri genel müd. Gürkan Atılkan _4_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
952
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası