"Çevrimiçi Öğrenmede Kalite Güvencesi Çalıştayı" Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:31.03.2021 10:35:00
Güncelleme Tarihi:2.04.2021 11:53:00
 

"Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ): Çevrimiçi Öğrenmede Kalite Güvencesi" çalıştayı hazırlık toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi iş birliğinde gerçekleştirilecek "Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi (TYYÇ): Çevrimiçi Öğrenmede Kalite Güvencesi" Çalıştayı’nın hazırlık toplantısı; Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile Planlama, Uygulama, Değerlendirme ve İyileştirme Kitabı editörler kurulu üyesi Prof. Dr. Mübin Kıyıcı, Dr. Öğretim Üyesi Barış Çukurbaşı ve Öğr. Gör. Dr. Nazire Burçin Hamutoğlu’nun  katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi kapsamında Lisans Düzeyinde Çevrimiçi Öğrenme Ortamlarının Tasarlanması: Planlama, Uygulama, Değerlendirme ve İyileştirme Kitabı çalışmaları hakkında bilgilendirmenin gerçekleştirildiği toplantıda, çalıştayı düzenleyecek dört üniversitenin rektörlerine brifing verilmiş, rektörler de çalıştay ve kitap çalışmaları hakkındaki görüş ve önerilerini editörlere iletmişlerdir.

 


782 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1294s _DSC1295
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
782
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası