Demirci Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:22.08.2019 14:39:00

Demirci Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören ve Meslek Yüksekokulu akademik personeli, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundular.

22 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Prof. Ataç’ı Rektörlük görevine atanması nedeniyle tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Prof. Dr. Ahmet Ataç meslek yüksekokullarının önemine dikkat çekerek, “Meslek Yüksekokullarının amacı öğrenci mezun edip diploma vermek değil; öğrenciye mesleki yeterlilik kazandırmak, ara eleman değil aranan eleman yetiştirmektir. Bunu en iyi şekilde yapabilmeniz için sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Prof. Ataç, öğretim elemanları ile bilgi alışverişinde bulundu, nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.