Doç. Dr. Emre Yanıkkerem Fen Lisesi Öğrencilerine “Bilimde Duyarlılık, Farkındalık ve Yenilikçilik” Konulu Konferansı Verdi

İlan Tarihi:14.06.2019 09:26:00
 

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Yanıkkerem TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında, Soma Borsa İstanbul Fen Lisesi Müdürü Ümran Erşin ve koordinatör öğretmen Emine Türelik tarafından organize edilen etkinlikte, “Bilimde Duyarlılık, Farkındalık ve Yenilikçilik” konulu bir konferans verdi.

Soma Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen programa, okul müdürü Murat Öztürk destek vererek yaklaşık 150 lise öğrencisinin katılımını sağladı.

Sağlık alanında çalışan bir öğretim üyesi olarak 27 yıllık kariyer yolculuğunu, uluslararası ve ulusal proje ve araştırmalar ile öğrencilerin kariyer hedeflerine ışık tutacak deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Doç. Dr. Emre Yanıkkerem, gençlerimizin eğitim ve iş yaşamlarında keyif alarak çalışabilmelerinin ve bilim ve araştırmalara olan ilgilerinin artırılmasının son derece önemli olduğunu belirtti. Doç. Dr. Emre Yanıkkerem, yaptıkları işe imzasını atabilen gençler yetiştirmede bilimde farkındalık, duyarlılık ve yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Söyleşinin ardından öğrencilerin soruları yanıtlayan Doç. Dr. Emre Yanıkkerem’e, okul müdürleri Ümran Erşin ve Murat Öztürk tarafından çiçek takdim edildi.

 

 


1059 görüldü.    0 Paylaşıldı
foto 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1059
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası