“Eğiticilerin Eğitimi Webinarları- 4” ve “Eğiticilerin Eğitimi Webinarları- 5” Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:15.01.2021 11:42:00
Güncelleme Tarihi:15.01.2021 11:44:00
 

“Eğiticilerin Eğitimi Webinarları” kapsamında düzenlenen webinarların 4. ve 5. si, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Kalite Koordinatörlüğü, Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde, planlanan takvime göre düzenlenen webinarlardan dördüncüsü, “Pandemi Sürecinde Uzaktan İşBirlikli Çalışma Uygulamaları” ve beşincisi “Uzaktan Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme İpuçları: MS Teams ve Web Uygulamaları” Webinarları, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’ın moderatörlüğü’nde yapıldı.

“Pandemi Sürecinde Uzaktan İşBirlikli Çalışma Uygulamaları” Webinarında, Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Haseski; Pandemi Sürecinde Uzaktan İşBirlikli Çalışma Uygulamaları çerçevesinde, beyaz tahta ve işbirlikli ofis, poster hazırlanmasına yönelik yapılabilecekleri WhiteboardFox ve Postermywall uygulaması üzerinden paylaşırken, Dr. Öğr. Üyesi Ali Murat Ateş; aynı çerçevede, İşbirlikli Akademik Çalışma başlığı altında, iki ya da daha fazla akademisyen aynı doküman üzerinde nasıl çalışır? Referanslarımızı nasıl paylaşırız? Aynı doküman üzerinden neleri paylaşabiliriz sorularını Ofis 365 programı üzerinden yanıt vererek katılımcılarla paylaştı.

“Uzaktan Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme İpuçları: MS Teams ve Web Uygulamaları” Webinar’ında, Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Atman Uslu ve Dr. Öğr. Üyesi Filiz Mumcu; Uzaktan Eğitim mi Uzaktan Erişim mi? Salgın Döneminde Uzaktan Eğitim, Uzaktan Eğitim Sorunları: Öğretim Süreci, Canlı Derslerde Yaşanan Sorunlar başlıkları ile En Çok Kullanılan Web 2.0 araçları; Padlet, Bubble.us, ve Mentimeter’ın uygulamalı anlatımına yer verdi.


1211 görüldü.    0 Paylaşıldı
eğitimcilerin eğitimi webinarı_4 _1_ eğitimcilerin eğitimi webinarı_4 _2_ eğitimcilerin eğitimi webinarı_5 _3_ eğitimcilerin eğitimi webinarı_4 _3_ eğitimcilerin eğitimi webinarı_5 _1_ eğitimcilerin eğitimi webinarı_5 _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1211
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası