Eski Rektörlerimizden Prof. Dr. Cemil Özcan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı Kutladı

İlan Tarihi:2.08.2019 14:57:00

2002-2006 yılları arasında Üniversitemizin Rektörlüğünü yapan Prof. Dr. Cemil Özcan, 2 Ağustos 2019 tarihinde yeni Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek, tebrik etti.

Prof. Dr. Cemil Özcan, “Üniversitemizin Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı tebrik ediyorum. Umarım çok güzel ve verimli bir Rektörlük dönemi geçirir” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç da, “Üniversitemizde Rektörlük gibi çok önemli bir sorumluluğu alarak canla başla çalışan ve önemli katkılarda bulunan Prof. Dr. Cemil Özcan’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. 27 Temmuz 2019 tarihinde tarafıma emanet edilen Rektörlük görevine layık olmak için tüm gücümle çalışacağım. Manisa Celal Bayar Üniversitesini daha ileriye götürmek noktasında, emeği geçen tüm hocalarımızla birlikte çalışacak, onların bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceğim. Nazik ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.