MCBÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencileri “Küçük Bedenler Büyük Kahramanlar” Sosyal Sorumluk Projeleri Kapsamında “LÖSEV Farkındalık Semineri”ni Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:22.12.2022 15:46:00
Güncelleme Tarihi:22.12.2022 16:09:00

Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin “Küçük Bedenler Büyük Kahramanlar” Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında düzenledikleri “LÖSEV Farkındalık Semineri”, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Semra Kayaardı ve Dr. Öğr. Üyesi Müge Uyarcan danışmanlığında, Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri İrem Uslu, Nermin Eraş, Rumeysa Karaman ve Sedef İnan tarafından yürütülen “Küçük Bedenler Büyük Kahramanlar” Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında düzenlenen seminerde, LÖSEV yetkilisi Ayşenur Genç konuşmacı olarak yer alırken Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve Öğretim Üyeleri de katılım sağladı.

Genç, LÖSEV’in anlam ve önemi ile faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi vererek en büyük önceliklerinin gönüllüler olduğunu ifade etti. “Organizasyonlarımızda gönüllü arkadaşların verdiği destekler bizler için çok önemli. Siz de gönüllü olmak isterseniz gönüllü formumuzu doldurarak bizlere destek verebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

mcbü_gıda mühendisliği bölümü_LÖSEV farkındalık semineri _2_ mcbü_gıda mühendisliği bölümü_LÖSEV farkındalık semineri _1_ mcbü_gıda mühendisliği bölümü_LÖSEV farkındalık semineri _3_