Gıda Mühendisliği Bölümünde “Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi” Konulu Söyleşi Yapıldı

İlan Tarihi:10.05.2019 14:11:00
 

Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından “Kalite Eğitim ve Söyleşileri” kapsamında düzenlenen “Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi” konulu söyleşi, 9 Mayıs 2019 tarihinde Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Öğrenci ve akademik personelin ilgiyle takip ettiği söyleşiye konuşmacı olarak Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Elmacı katıldı. Gıdaların önemli kalite özelliklerinin duyusal olarak değerlendirilmesinin önemi ve değerlendirmede uygulanan yöntemlerin anlatıldığı söyleşi sonrası Prof. Dr. Yeşim Elmacı’ya teşekkür belgesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Bağdatlıoğlu tarafından takdim edildi. 


789 görüldü.    0 Paylaşıldı
duyusal 2 duyusal 3 duyusal 4 duyusal1
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
789
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası