‘Gıda Sektöründe Tehlike ve Risk Analizi’ Konulu Seminer Düzenlendi

İlan Tarihi:13.12.2019 16:12:00
Güncelleme Tarihi:13.12.2019 16:13:00
 

Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından, Prof. Dr. Deniz Göktan ile Prof. Dr. Günnur Tuncel’in konuşmacı olarak katıldığı “Gıda Sektöründe Tehlike ve Risk Analizi” konulu seminer düzenlendi.

Öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, hammaddeden tüketicinin sofrasına dek gıda üretimi, hasat,  depolama, nakliye ve satış aşamalarında gıdaların ve tüketicilerin karşı karşıya kaldıkları olası tehlike ve risklere ilişkin bilgi verildi. Uygulamalı olarak tehlike ve risk analizi anlatılarak, öğrencilerin katılımı ile interaktif olarak bazı gıdalara ve proseslere ilişkin risk analizi örnekleri oluşturuldu.

 


695 görüldü.    0 Paylaşıldı
287e53c3-7927-471c-baf1-02ce589cd259 923c8b02-f566-4eb4-9105-77dd4349b28c
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
695
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası