Gördes Meslek Yüksekokulundan Üniversitemiz Ön Lisans Öğrencilerine Yönelik Dikey Geçiş Sınavı (Dgs) Bilgilendirme Toplantısı...

İlan Tarihi:21.06.2021 20:34:00
Güncelleme Tarihi:21.06.2021 20:37:00

Gördes Meslek Yüksekokulu tarafından üniversitemizdeki tüm Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yonelik düzenlenen Dikey Gecis Sınavı Bilgilendirme Toplantısı 17 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Çevrimiçi olarak Microsoft Teams üzerinden yapılan bilgilendirme toplantısına üniversitemizin farklı Meslek Yüksekokullarından çok sayıda öğrenci katıldı. Gördes MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Bahadir Bilge Aycan moderatörlüğünde Öğr.Gör. Akın ALKAN tarafından yapılan sunumla öğrencilere, sınavla ilgili genel bilgiler, soru tipleri, geçiş yapabilecekleri bölümler, puan hesaplamaları ve intibak gibi birçok konuda geniş bilgiler verildi. Toplantı sonunda Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selim DURAMAZ, öğrencilere eğitim hayatları ile ilgili tavsiyelerde bulunup, Dikey Geçis Sınavinda başarı dileklerini iletti.

mcbü_dgs bilgilendirme toplantısı _1_ mcbü_dgs bilgilendirme toplantısı _2_ mcbü_dgs bilgilendirme toplantısı _3_