Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Devir-Teslim Töreni Yapıldı

İlan Tarihi:15.08.2019 14:04:00
Güncelleme Tarihi:15.08.2019 14:18:00

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Konuralp atandı. Kırkağaç MYO’da yapılan devir teslim törenine Tütün Eksperliği Yüksekokulu yeni Müdürü Prof. Dr. Rana Kibar, Akhisar Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Prof. Dr. Ahmet Çetin ve yeni Müdürü Doç. Dr. Kadir Ay da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı, “2001-2011 ve 2014-2019 yılları arasında Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda Müdürlük görevini yürüttüm. Kırkağaç'ta güzel anılarımız var, okulumuzu bu noktalara getirmek için çok çalıştık, yeni bölümler kazandırdık ve artık İlçemizde güzel ve örnek bir Yüksekokulumuz var. Doç. Dr. Ali Konuralp’in de güzel hizmetler yapacağına inanıyorum” dedi.

Görevi teslim alan Doç. Dr. Ali Konuralp de “Bu göreve bizi layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyorum. Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda benden önce uzun yıllar görev yapmış Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı’ya yaptığı özverili çalışmalardan ve bayrağı yükseklere taşımasından dolayı teşekkür ediyor, kendisinden bu görevi devraldığım için gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Kırkağaç Meslek Yüksekokulunda bize bırakılan çıta yüksek olduğu için, omuzlarımızdaki sorumluluğun daha fazla olduğunu biliyoruz. Akademik ve idari personelimiz, destek birimlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak; Kırkağaç Meslek Yüksekokulumuzun eğitim kalitesini artırmayı, Kırkağaç başta olmak üzere Üniversitemiz ile Sanayinin işbirliğini ve yerel halk ile öğrencilerimizin ortak sosyal projeler gerçekleştirmelerini sağlamayı, böylece okulumuzu en iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı’ya başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, plâket ve çiçek takdim etti.

Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aracı da Doç. Dr. Ali Konuralp’e Meslek Yüksekokulunun resmî mühür beratını teslim ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Aracı, ne zaman istenirse desteğe hazır olduğunu belirtti ve okulu gezdirerek bilgi verdi.

1 2 3 WhatsApp Image 2019-08-15 at 12.58.36 _1_ WhatsApp Image 2019-08-15 at 12.58.36 55 4