Kişisel Verileri Koruma Paneli MCBÜ Rektörlük Seminer Salonunda Gerçekleşti

İlan Tarihi:2.06.2022 12:18:00
Güncelleme Tarihi:2.06.2022 15:55:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilişim Topluluğu Kişisel Verileri Koruma Çalışma Grubu tarafından düzenlenen “Kişisel Verileri Koruma” Paneli Rektörlük Seminer Salonunda gerçekleşti.

Üniversite akademik idari personeli ve bilişim öğrencilerinin katıldığı Oturum Başkanlığını ise MCBÜ Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Çukurbaşı’nın yaptığı panelde; Eriş Avukatlık Bürosu Av. M. Hakan Eriş "Üniversitelerde KVKK Sürdürülebilirliği", Siber Güvenlik Yöneticisi Çağrı Polat "Veri Güvenliği ve Uygulamada Yaşanan Güvenlik Sorunları", Eğitim Teknolojileri Uzmanı (YÖM İzmir Okulları) Esma Çukurbaşı Çalışır "Web Araçlarında Veri Güvenliği ve KVKK" ve MCBÜ Bilişim Topluluğu KVKK Çalışma Grubu Başkanı Sarp Remzi Aksu "Neden KVKK" başlıklarında bilgiler vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.

Panel sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri, MCBÜ Bilişim Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özhan Kalaç tarafından takdim edildi.