Kronik Yara Bakımı Sempozyumu’na İlişkin İş Birliği Protokolü İmza Altına Alındı

İlan Tarihi:9.12.2022 14:59:00
Güncelleme Tarihi:9.12.2022 15:06:00
 

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Proje Birimi tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından desteklenen “Birlikte El Ele Yarasız Günlere” başlıklı proje kapsamında, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ve Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşecek faaliyetlere ilişkin iş birliği protokolü, ilgili kurumların idari amirleri tarafından imza altına alındı.

6 ay sürecek projede, 08-09 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşecek Kronik Yara Bakımı Sempozyumuna İlişkin kurumlar arası sorumluluk ve yükümlülükleri içeren protokolün imza töreninde MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhan Kürşat; Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında her zaman dış paydaşlarla iş birliklerinin önemine vurgu yaparak planlanan sempozyumda olduğu gibi üniversitenin bilimsel ve toplumsal katkı noktasında fakülte öğretim elemanlarının proje, kongre, bilimsel ve sosyal etkinlikler için çabalarının devam edeceğini paylaştı.

Dekan Prof. Dr. Seyhan Kürşat; Sempozyum Onursal Başkanı MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Sempozyum Eş Başkanları Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca ile Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ve proje ekibine teşekkür ederek “Kronik Yara Bakımı Sempozyumu”nun, Türkiye’de Avrupa Birliği finansmanıyla gerçekleşecek ilk sempozyum olma özelliğinin de altını çizdi.


1194 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kronik yara bakımı sempozyumu_iş birliği protokolü imza töreni _3_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kronik yara bakımı sempozyumu_iş birliği protokolü imza töreni _4_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kronik yara bakımı sempozyumu_iş birliği protokolü imza töreni _5_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kronik yara bakımı sempozyumu_iş birliği protokolü imza töreni _6_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kronik yara bakımı sempozyumu_iş birliği protokolü imza töreni _1_ mcbü_sağlık bilimleri fakültesi_kronik yara bakımı sempozyumu_iş birliği protokolü imza töreni _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1194
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası