Kula MYO'dan Haberler

İlan Tarihi:8.11.2019 14:58:00
Güncelleme Tarihi:8.11.2019 15:04:00
 

1700 görüldü.    0 Paylaşıldı
Kula MYO'da "Peygamberimiz ve Aile" Konuşuldu

Kula Meslek Yüksekokulumuzda Kula Müftülüğü tarafından 7 Kasım 2019 tarihinde "Peygamberimiz ve Aile" konulu etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşan Kula Müftüsü Kamil Kırgız, Hz. Peygamber'in aile hayatı ve İslam'da ailenin öneminden bahsederek ailenin her zaman korunması gereken bir değer olduğundan söyledi.

Katılımcılara, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu videoların da izletildiği etkinlik sonrasında, okul girişine kurulan stantlarda Kula Müftülüğü tarafından öğrencilere ücretsiz kitap dağıtıldı.

Kula Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, Kula Müftüsü Kamil Kırgız ve ekibine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

 
Kula MYO'da "Satranç Turnuvası" Düzenlendi

Kula Meslek Yüksekokulumuzda 6 Kasım 2019 tarihinde ‘Satranç Turnuvası’ düzenlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve eleme usulü yapılan karşılaşmalar okul çalışanları ve öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Etkinlik kapsamında Maliye Programı 2. sınıf öğrencisi Şafak Coşkun birinci, İşletme Yönetimi 1. sınıf öğrencisi İsmail Karakelebek ikinci ve Maliye 1. sınıf öğrencisi Furkan Conkuş üçüncü oldu.

 
Kula MYO'da İlçe Sağlık Müdürlüğü Tarafından ‘Organ Bağışı’ Semineri Düzenlendi

Kula Meslek Yüksekokulumuzda, 5 Kasım 2019 tarihinde İlçe Sağlık Müdürü Güldane Kaçar ve Dr. Furkan Öztekin öncülüğünde ‘Organ Bağışı’ semineri düzenlendi.

Dr. Furkan Öztekin’in organ bağışına dair sunumundan sonra açılan stantta okul yönetimi ve öğrenciler tarafından organ bağışı yapıldı. Organ bağışına yoğun ilginin olması İlçe Sağlık Müdürlüğü ve okul yönetimimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlçe Sağlık Müdürü Güldane Kaçar, Meslek Yüksekokulumuzda böyle bir imkânı kendilerine tanıdığı için okul müdürü Öğr. Gör. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı’ya teşekkür etti.

 
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1700
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası