Levent Sarıgözoğlu MOSB Yüksek Lisans Dersinde Tecrübelerini Paylaştı

İlan Tarihi:13.12.2019 08:48:00
Güncelleme Tarihi:13.12.2019 08:49:00
 

Üniversitemiz tarafından Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) firmalarındaki çalışanlara yönelik yürütülen yüksek lisans programına konuk konuşmacı olarak Sarıgözoğlu Hidrolik Makine ve Kalıp San. ve Tic. A. Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Sarıgözoğlu davet edildi. Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş’ın Manisa Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda verdiği derse katılan Levent Sarıgözoğlu, iş hayatına yönelik tecrübelerini paylaştı.

Duayen iş insanlarımızı dinlemek derslerimizi zenginleştirecek

Prof. Dr. Hüseyin Aktaş, bundan sonra da iş insanlarını derse davet edeceğini belirterek, Levent Sarıgözoğlu’nu konuşmacı olarak ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.  Duayen iş insanlarını dinlemenin dersleri zenginleştireceğini söyledi.

Levent Sargözoğlu, sürekli büyük firmalara neler yapabilirim diye düşünerek bugünlere geldiğini vurgulayarak,  “Profesyonel hayata başlamış belli kademelerdeki insanlar olarak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin açmış olduğu bu yüksek lisans programına katılıp kendinizi geliştirmek ve ülkenize daha faydalı olmak için gösterdiğiniz çaba nedeniyle sizleri kutluyorum” dedi.

Dersin sonunda firma çalışanlarının sorularını cevaplayan Levent Sarıgözoğlu’na, Manisa Teknokent’te bulunan 3 boyutlu yazıcı ile üretilen babası İsmail Sarıgözoğlu’nun portresi takdim edildi.


769 görüldü.    0 Paylaşıldı
IMG_9375
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
769
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası