MASKİ Genel Müdürü Aslay’dan Rektör Ataç’a Ziyaret

İlan Tarihi:16.02.2021 13:31:00
Güncelleme Tarihi:16.02.2021 14:43:00
 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar da hazır bulundu.

İl genelinde tüm kurumlar ile iş birliği içerisinde hareket ettiklerini ve hizmet alanlarındaki her konuda yardımcı olduklarını ifade eden Aslay, yaptıkları her çalışmada Manisa’nın ve Manisalıların menfaatini gözettiklerini belirtti. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi mezunu olduğunu da sözlerine ekleyen MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, üniversite ile birlikte güzel projelere imza atacaklarına olan inancına vurgu yaparak, bundan duyacağı mutluluğu paylaştı.

MASKİ' nin şehir için önemli projeleri hayata geçirdiğini belirterek sözlerine başlayan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, "Genel Müdürümüzün paylaştığı bilgiler ışığında MASKİ'nin şehrimiz için ne denli önemli çalışmalara imza attığını bir kez daha görmüş olduk. Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağız” diyerek MASKİ’ye sağladıkları destek hususunda teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Rektör Ataç ve Genel Müdür Aslay, Manisa’ya hizmet noktasında iki kurumun iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyaret sonrasında MCBÜ Hastane alanı ve çevresinde incelemelerde bulunan Genel Müdür Aslay, aşırı yağışlarda hastane alanı içerisinde yaşanan sıkıntıların tespiti ve neler yapılabileceği ile ilgili yerinde incelemelerde bulunduklarını belirtti.

 


694 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC0698s _DSC0724s
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
694
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası