MCBÜ’de Manisa’lı Gazi Selami Pazar İçin Temsili Mezuniyet Töreni Düzenlendi

İlan Tarihi:12.07.2021 10:39:00
Güncelleme Tarihi:12.07.2021 17:21:00
 

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Programı’ndan bu dönem mezun olan Manisa’lı Gazi Selami Pazar, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın çevrimiçi katılımlarıyla, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde Rektörlük Makamında gerçekleştirilen temsili törenle mezuniyet cübbesini giydi.

Törene, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Selçuk Yıldırım ve temsili törenin ev sahipliğini üstlenen Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Açıköğretim Fakültesi Manisa İl Temsilcileri katılım gösterdi.

13 Eylül 1993 tarihinde vatani görevi esnasında, Şırnak İli Silopi İlçesi Görümlü Karakolu’nda Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca çıkan çatışmada meydana gelen roket saldırısında gazi olan Selami Pazar, kendisine sağlanan bu imkân sayesinde çocukluk hayalinin gerçekleştiğini ve yaşadığı heyecanı paylaşarak, törenin gerçekleşmesinde iş birliğini sağlayan Tuğgenaral Selçuk Yıldırım’a, törene ev sahipliği yapan Rektör Ataç’a ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a teşekkür etti. 

Rektör Ataç, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı selamlayarak başladığı konuşmasında; eğitimciler olarak, öğrencilerin edindikleri donanımlarla mezun olduklarını görmekten mutlu olduklarını belirterek bu anı taçlandırmaktan ve temsili törenin ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ise; iki üniversitenin iş birliği ile mekândan ve zamandan azade bir tören gerçekleştiriyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş birliğini sağlayan Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Selçuk Yıldırım’a ve ev sahipliğini gerçekleştiren Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a teşekkür ederek, Selami Pazar’ı mezuniyetinden dolayı gönülden tebrik etti.

 


1307 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC7310 _DSC7312 _DSC7327 _DSC7375 _DSC7359 _DSC7372
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1307
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası