MCBÜ’de Mevcut Öğrenci Kulüp ve Topluluklarına Yenileri Eklendi

İlan Tarihi:31.12.2021 09:39:00
Güncelleme Tarihi:17.01.2022 08:57:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri ve Toplulukları, ders dışı etkinlikleri gerçekleştirmek, bireysel yetenekleri geliştirmek, takım halinde çalışabilmek, sosyal ve kültürel gereksinimleri karşılamak amacıyla tamamı öğrencilerimizin girişimleri ile kurulmuştur.

Öğrencilerimiz kulüp ve topluluklar bünyesinde düzenledikleri etkinliklerde organizasyon becerilerini, iletişim ve takım çalışması yetkinliklerini geliştirir, proje yönetiminin her safhasını deneyerek öğrenir ve iletişim ağlarını geliştirme fırsatına sahip olurlar.

Kulüp ve Toplulukların faaliyetleri öğrenciler tarafından yürütülürken, üniversitemiz öğretim elemanları da danışmanlık çalışmalarını sürdürmektedir.

Üniversitemizde isteyen her öğrenci, ilgi alanına giren kulüp ve topluluklara üye olabildiği gibi yeni ilgi alanlarına dönük oluşumlar için de girişimde bulunabilmektedir.

Sosyo-kültürel etkinliklerini arttırmak amacıyla bilim, kültür, sanat, spor gibi geniş bir yelpazede faaliyet gösteren kulüp ve topluluklarımız, üniversitemiz bünyesine katılan öğrencilerimizin de önerileri doğrultusunda sayısı artarak her geçen yıl daha da zenginleşmektedir.

Üniversitemizde yeni kurulan öğrenci kulüp ve topluluklarımız aşağıda yer almaktadır.

KULÜPLERİMİZ

-Savunma Sporu ve Sağlık Kulübü

-Havacılık, Uzay ve Teknoloji Kulübü

-Hemşirelik ve İnovasyon Kulübü