MCBÜ’de Sosyal Sorumluluk Proje Ödülleri Sahiplerini Buldu

İlan Tarihi:7.07.2021 14:53:00
Güncelleme Tarihi:24.03.2022 00:25:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Odaklı Sosyal Sorumluluk Proje Ödüllerini Belirleme Usul ve Esaslarına göre öğrencilerin sosyal sorumluluk projeleri ve kapsamı derslerde hayata geçirdikleri projelerinin arasından, öncelikle ilgili akademik birimler ardından MCBÜ Kalite Komisyonu tarafından belirlenen 2019-2020 akademik yılı Sosyal Sorumluluk Proje Ödülleri, Rektörlük Seminer Salonunda gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

Tören, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’ın katılımlarıyla, ödül almaya hak kazanan projelerin danışmanlarına belge takdimiyle gerçekleşti.

Sosyal Sorumluluk Proje Ödülleri birincilik ödülü, Mühendislik Fakültesi "Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencilerinin Pandemi Günlerinde "Hayat Eve Sığar" ve "Evde Kal" Görüntülü Mesajları" projesi, ikincilik ödülü Turgutlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin "Engel Olma Destek Ol" projesi, üçüncülük ödülü Tıp Fakültesi öğrencilerinin "Sosyal Hizmetler Çocuk Evi Ziyaretleri" projesine verildi. Teşvik ödüllerinde ise Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin "Yaşanabilir Temiz Kampüs", Soma Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin "Eğitim Ayrım Değil Haktır", Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin "Uygun Ayakkabını Seç Sağlık İçin Harekete Geç" başlıklı projeleri yer aldı.

"Toplumsal faydanın elde edilmesini hedefleyen bu tür projeler, öğrencilerimizin sosyal sorunlar ile mücadeleyi deneyim yoluyla öğrenmelerini sağlıyor" ifadelerine yaptığı konuşmasında yer veren Rektör Ataç, topluma fayda sağlayacak, insan odaklı çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirterek "Emeği geçen kıymetli akademisyenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

"Sosyal Sorumluluk Proje Ödülleri" Töreni, ödül sahiplerine belgelerin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

2094 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC7112 _DSC7114 _DSC7092 _DSC7138 _DSC7167 _DSC7187 _DSC7192