MCBÜ’de Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı Eğitimi Düzenlendi

İlan Tarihi:31.12.2021 11:44:00
Güncelleme Tarihi:31.12.2021 11:48:00
 

Kalite güvencesi süreçlerine öğrenci katılımının sağlanması ve kalite kültürünün yaygınlaştırılması kapsamında yetkinlik kazandırmak amacıyla; Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Senatosu Üyeleri,  birimlerdeki kalite elçisi öğrenciler ve kalite komisyon üyeleri olmak üzere toplam 140 kalite elçisi  öğrencinin  katıldığı “Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı Eğitimi” YÖKAK Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ ile YÖKAK Öğrenci Komisyonu Başkanı Mehmet Bora’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, 2022 yılında YÖKAK Öğrenci Komisyonu ile öğrenci çalıştayları yapılacağını belirterek, eğitim için başta Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ ve Mehmet Bora olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

YÖKAK Öğrenci Komisyonu’nun çalışmalarına ve tüm duyurulara @kaliteelcisi sosyal medya hesaplarından ve www.yokak.gov.tr adresinde yer alan “öğrenci katılımı” sekmesinden erişilebilmektedir.


1228 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _4_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _2_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _8_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _6_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _3_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _5_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _1_ mcbü_yükseköğretimde kalite güvencesi sistemi ve öğrenci katılım eğitimi _7_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1228
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası