MCBÜ “Dünya Üniversiteler Combat Kupası Organizasyonu”nda Dereceleriyle Göz Doldurdu

İlan Tarihi:20.10.2022 15:30:00
Güncelleme Tarihi:20.10.2022 15:50:00

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) tarafından Samsun'da düzenlenen FISU Dünya Üniversiteler Combat (Dövüş Sporları) Kupasına 4 branşta 6 sporcu ile katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri 1 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

FISU takviminde ilk kez yer alan ve 6 branştan (Boks, Karate, Muaythai, Sambo, Güreş, Wushu) oluşan Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupasında, Sambo branşında kadınlar kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Duygu Dirgen Altın, Tuğba Yılmaz ise Bronz madalya alırken; Wushu kategorisinde Abdullah Ertaş Gümüş, Muay-Thai kategorisinde Ahmet Çoban Bronz madalya elde etti.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.