MCBÜ İşletme ve Uygulamalı Bilimler Fakülteleri’nin Mezuniyet Törenleri Gerçekleşti

İlan Tarihi:28.07.2021 12:06:00
Güncelleme Tarihi:28.07.2021 12:11:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme ve Uygulamalı Bilimler Fakülteleri, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ni gerçekleştirdi.

MCBÜ Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Rekreasyon Alanı’nda yapılan törene, Rektör Yardımcısı ve İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Umut Burak Geyikçi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Gökbunar, Fakültelerin Dekan Yardımcıları, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, İşletme Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı mezunları adına dönem birincisi Selin Nuhoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Nuhoğlu, "5 yıl önce büyük hayallerle çıktığımız bu zorlu ve bir o kadar da keyifli yol, bugün burada sona eriyor; kocaman bir aileye veda ediyoruz. Bu yolculukta her daim bizlerle olan, emek harcayan değerli hocalarımıza ve kıymetli ailelerimize teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Üniversitemizin bize kazandırdıklarını bizim de işimize, gelecek nesillere ve ülkemize kazandırabilmemiz dileğiyle." diyerek duygularını ifade etti.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezunları adına ise dönem birincisi Duygu Akbalık konuşma gerçekleştirerek şunları ifade etti; "Burada alanında uzman birçok hocamızdan değerli bilgiler edindik. Yalnızca akademik olarak değil, hayata dair insani birçok değer kazanmamızda bize yardımcı oldular. Tüm mezun arkadaşlarım ve kendi adıma bugünlere gelmemizde büyük katkıları olan değerli hocalarımıza, özellikle son dönemde üniversitemizde eğitim, fiziki ve teknik açılardan güzel gelişmelerin yaşanmasını sağlayan başta üniversite yönetimi olmak üzere fakültemiz yönetimine ve idari personelimize teşekkürler eder, burada bugün yanımızda olup mutluluğumuzu paylaşan herkese saygılarımı sunarım."

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Gökbunar, "Eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Mezuniyetinizi tebrik ediyor, sizlerin bugünlere gelmenizde emeği olan ailenizi, ülkenizi, üniversitemizi unutmamanızı diliyorum. Yolunuz açık olsun." diyerek mezunları uğurladı.

Törende konuşmasını gerçekleştiren MCBÜ Rektör Yardımcısı ve İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, mezuniyetin yeni bir başlangıç olduğuna dikkat çekerek, "Özveri ve gayretlerinizle inşa ettiğiniz başarınızı mezun olarak taçlandırdığınız şu ana tanıklık etmek bizler için gerçekten çok özel bir duygu. İnanıyorum ki gözlerinizdeki ışıltı yaşadığınız haklı onurun bir tezahürüdür. Gelecek yaşamınızda başarılar diliyorum." ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. İşletme Fakültesinden 113 ve Uygulamalı Bilimler Fakültesinden 232 öğrencinin mezun olduğu törende, dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

biz_DSC8726 biz_DSC8747 bizDJI_0229 bizDJI_0223 biz_DSC8730 biz_DSC8733 biz_DSC8736 biz_DSC8741 biz_DSC8758 biz_DSC8782 biz_DSC8772 bizDJI_0238 biz_DSC8885 biz_DSC8891 biz_NKN9802