MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’tan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İlan Tarihi:30.01.2023 11:32:00
Güncelleme Tarihi:30.01.2023 11:33:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KSÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette; yeni görevi dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım’a hayırlı olsun dileklerini ileten Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, üniversitenin çok daha iyi noktalara gelebilmesi adına Rektör Yasım’ın ekibiyle birlikte elinden gelen tüm çabayı göstereceğine inandığını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Ataç’a teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

mcbü rektörü prof. dr. Ahmet Ataç_tan_ ksü rektörü prof dr. Alptekin Yasım_a hayırlı olsun ziyareti  _3_ mcbü rektörü prof. dr. Ahmet Ataç_tan_ ksü rektörü prof dr. Alptekin Yasım_a hayırlı olsun ziyareti  _1_ mcbü rektörü prof. dr. Ahmet Ataç_tan_ ksü rektörü prof dr. Alptekin Yasım_a hayırlı olsun ziyareti  _2_