MCBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uygulama Salonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:9.06.2022 13:41:00
Güncelleme Tarihi:9.06.2022 13:45:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve beraberinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan’ın Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uygulama Salonu açılışı için gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Seyhun Kürşat, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülten Uçan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aynur Çetinkaya, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Şahin, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Ergin, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Ilgın ve Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursen Bolsoy, Fakülte Sekreteri Murat Çelikkol, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler hazır bulundular.
Ziyaret sırasında Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Prof. Dr. Seyhun Kürşat yeni açılan uygulama salonunun eğitim öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi açısından önemine değindiler. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Duygu Ilgın açılışı yapılan yeni uygulama salonunun “Terapatik Egzersiz, Manuel Terapi, Elektrofiziksel Ajanlar, Sağlıklı Yaşam ve Temel Eğitim Labaratuvarı” olarak kullanım olanağı sunarak fizyoterapi ve rehabilitasyon alanında eğitim açısından çok önemli bir destek sağlayacağı konusunda bilgi verdi ve teşekkürlerini iletti. Öğrenciler ile birlikte uygulama salonunun açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Töreni takiben Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan Sağlık Bilimleri Fakütesi B Blok’da gerçekleştirilmekte olan "Genç Ofis" ile ilgili çalışmaları yerinde ziyaret etti.

 


1844 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC4091 _DSC4062 _DSC4068 _DSC4076 _DSC4097 _DSC4049
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1844
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası