MCBÜ Soma Myo Grafik Tasarım Bölümü Uluslararası Mail Art Etkinliğinde

İlan Tarihi:30.04.2022 19:10:00
Güncelleme Tarihi:30.04.2022 19:13:00

MCBÜ Soma Myo Grafik Tasarım Bölümü, İtalyan Echorama tarafından düzenlenen “BELEZZA” başlıklı güzellik temalı Uluslararası Mail Art etkinliğine katıldı.

ECHORAMA A.P.S. derneğinin kültürel ve sanatsal projelerinin bir parçası olarak gerçekleştirilen mail art sergisi UNESCO tarafından kabul edilen Dünya Mirası Konvansiyonunun onaylanmasının 50. Yıldönümünü onurlandırmak ve kutlamak amacıyla "GÜZELLİK" temasıyla düzenlendi.

Uluslararası düzenlenen etkinlik farklı ülke ve kültürden birçok çalışmayı bir araya getirdi. Meksika, Tayvan, Venezuela, Arjantin, Sırbistan, Avusturya, Yunanistan ve Japonya gibi ülke sanatçılarının yer aldığı sergi seçkisinde ülkemizi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğretim elemanları Hayati Çil, Nilgün Aydoğmuş, Esma Tatar ile öğrenciler Özlem Tezcan, Fatmagül Karaca, Muhammet Doğan, Şilan Öztürk ve Semanur Atmaca temsil etti.

Soma MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayla Tekin etkinliğe katılımları dolayısıyla Öğretim Görevlileri ve öğrencilerine tebriklerini sundu.

İtalyan Echorama Tarafından Düzenlenen ‘Belezza’ Güzellik Temalı Uluslararası Mail Art Sergisine Ulaşmak İçin: https://bellezzamailart.wordpress.com/