MCBÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin "Uluslararasılaşmaya Bakış" Temalı Staff Week Etkinliği Gerçekleşen Açılış Töreni ile Başladı

İlan Tarihi:26.04.2023 17:44:00
Güncelleme Tarihi:26.04.2023 17:47:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası Ofisi tarafından düzenlenen ilk International Staff Week programı gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

Programın açılış oturumunda söz alan Uluslararası İlişikler Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Betül B. Oğuz konuşmasında; üniversitemiz adına ilk kez gerçekleştirilen bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm hafta boyunca sürecek etkinliklerin katılımcılar için faydalı olmasını umduğunu ve bu programla birlikte yeni fikirlerin, iş birliklerinin ve projelerin geliştirilmesini beklediklerini belirtti. Program kapsamında davetli olan Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Uzmanı Özlem Yücel ise Erasmus+ programlarının hem gençler hem de idari ve akademik personeller için kültürel kaynaşma ve iş birliklerini geliştirici bir fırsat olduğunu söyleyerek MCBÜ yöneticilerine ve Uluslararası İlişkiler Ofisi mensuplarına bu organizasyon için teşekkürlerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç konuşmasında; ilk olarak Uluslararası İlişkiler Ofisine bu organizasyondan dolayı teşekkür ederek kendisinin göreve geldiği günden itibaren tüm uluslararasılaşma faaliyetlerini desteklediğini ve bu organizasyonun da hem üniversite hem de katılımcı kurumlar için yeni projeler ve uluslararası hareketlilik fırsatı sağlamasını temenni ettiğini ifade etti.

MCBÜ Uluslararası Ofisi ev sahipliğinde gerçekleşen ve teması “Uluslararasılaşmaya Bakış” olan program, 29 Nisan 2023 günü sona erecek. Söz konusu programa dünyanın farklı yerlerinden akademisyenler ve Erasmus programı uzmanları katılım sağlayacak. Program kapsamında Erasmus+ KA131 ve KA171 projelerinin sunduğu fırsatlar, projelerin mevcut durumu ve yeni dönemde uygulama deneyimleri ele alınacak.

GR1B9301 GR1B9261 GR1B9242 GR1B9264 GR1B9229 GR1B9246 GR1B9238 GR1B9251 GR1B9232