MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Görev Değişikliği

İlan Tarihi:2.07.2021 17:06:00
Güncelleme Tarihi:2.07.2021 17:10:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Pınar Güzel atandı.

MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Mahmut Karğın’dan devraldı. Devir teslim törenine, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş ile akademik ve idari personel katıldı.

Müdürlük görevini Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz’e teslim eden Prof. Dr. Mahmut Karğın, yeni görevi nedeni ile Gürbüz’e başarılar dileyerek her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Görevi devralan Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, bugüne değin yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı Prof. Dr. Mahmut Karğın’a teşekkür ederek, amacının yüksekokulu akademik ve idari personeli ile birlikte daha ileriye taşımak olduğunu belirtti.

Müdürlük makamında gerçekleşen devir-teslim töreni, çiçek ve plaket takdimlerinin ardından sona erdi.

mcbü_yabancı diller yüksekokulu_görev değişikliği _2_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_görev değişikliği _1_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu_görev değişikliği _3_