MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Cezayir Üniversitesi Dil Merkezi Müdürü Abdelkader Boukleka'yı Ağırladı

İlan Tarihi:5.04.2022 15:40:00
Güncelleme Tarihi:5.04.2022 15:41:00

MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu, Erasmus Programı çerçevesinde, uygulanan dil programı hakkında bilgi edinmek için ziyarete gelen Cezayir Üniversitesi Dil Merkezi Müdürü Abdelkader Boukleka'yı ağırladı.

Boukleka, MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun sunduğu hizmet ile öğrenci ve eğitmenlerden gelen geri bildirimlerin toplanma ve kullanma yöntemleri ile özellikle ilgilendi. Kendisine gösterilen sıcak karşılamadan dolayı teşekkürlerini ileten Boukleka, Yüksekokulun tüm birimlerinin öğrencilerine kaliteli bir eğitim sağlamak adına yürüttüğü çalışmalara duyduğu hayranlığı ifade etti. Kurulan diyaloğu sürdürmeye istekli olduğunu ve gelecekte daha yakın iş birliği geliştirmeyi beklediğini söyledi.

mcbü_yabancı diller yüksekokulu _2_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu _3_ mcbü_yabancı diller yüksekokulu _1_