MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Düzenlediği 1. Erasmus Uluslararası Staff Week Etkinliğinin Açılışı Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:26.04.2023 10:57:00
Güncelleme Tarihi:26.04.2023 11:10:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen 1. Erasmus Uluslararası Staff Week etkinliğinin açılışı MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, üniversite protokolünün katılımı ve Bulgaristan, Polonya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Almanya, Macaristan ve Litvanya’dan gelen 20 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç etkinliğin açılış konuşmasında Avrupa’nın farklı ülkelerindeki üniversitelerinden gelen 20 katılımcıyı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Hafta boyunca ortaklık, iş birliği projeleri hakkında bir eğitim vermeye ve gelecekteki iş birlikleri için ağ oluşturmaya çalışacağız. Tüm katılımcı kurumlar için büyük bir fırsat olacağına ve kurumlar arasında ömür boyu sürecek dostluklar kuracağımıza eminim.” diyerek “Katılımcıların sadece yeni proje fikirleri ile değil, aynı zamanda profesyonel ağ ve ortaklık fırsatlarıyla da evlerine döneceklerini umuyoruz.” İfadelerini kaydetti.

Açılışın diğer konuşmacıları ise MCBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Güzel Gürbüz, Öğr. Gör. Gonca Erdoğan ve Erasmus Koordinatörü Dr. Devrim Zerengök oldu.

Manisa Celal Bayar Üniversite bünyesinde bir ilk olma özelliğine sahip Erasmus Staff Week etkinliği, katılımcıların üniversitelerini uluslararası çerçevede görünür kılmak ve katılımcı üniversiteler arasında iş birliği sağlamayı hedefliyor. Etkinlik ile bir hafta boyunca uluslararası proje hazırlama teknikleri hakkında eğitim faaliyetleri yürütülecek ve gelecekte kurulacak ortaklıklar için ortak bir zemin oluşturulmaya çalışılacak.

_DSC0411 _DSC0327 _DSC0275 _DSC0279 _DSC0298 _DSC0325 _DSC0310 _DSC0259 _DSC0277 _DSC0335