MCBÜ Eğitim Fakültesi Çanakkale Zaferini Kutladı

İlan Tarihi:19.03.2021 09:14:00
Güncelleme Tarihi:19.03.2021 10:11:00
 

Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından, Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde “Nefer Şehit, Ordu Gazi Oldu Çanakkale Dillere Destan Oldu” başlıklı anma programı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Demirci Meslek Yüksekokulu’nun da iştirak ettiği program, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Demirci Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören, üniversitemiz öğretim elemanları ve pek çok öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dr. Hayati Adalar’ın moderatörlüğünü yürüttüğü programa Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celal Metin, Çanakkale Zaferinin I. Dünya Savaşı içindeki yeri ve önemini anlattığı konuşmayla yer aldı. Konuşmanın ardından Çanakkale savaşı görüntülerinden hazırlanan Sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Sevinç, hüzün ve milli duyguların anlatılmasında her zaman anlamlı bir dil olan türküleri Dr. Öğr. Üyesi Seçil Soytok Nalçacı, Öğr. Gör. Zafer Işıldar ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Kağan Güncan seslendirirken, Türkçe Öğretmenliği öğrencisi Resul Taşdelen de Orhan Şaik Gökyay’ın “Bu Vatan Kimin” adlı şiirini seslendirdi.

Program, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin ve Demirci MYO Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören’in günün anlam ve önemine yönelik yaptıkları konuşma ve programı hazırlayanlar ile tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkürleriyle son buldu.


1240 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_eğitim fakültesi_çanakkale zaferi anma programı _1_ mcbü_eğitim fakültesi_çanakkale zaferi anma programı _6_ mcbü_eğitim fakültesi_çanakkale zaferi anma programı _3_ mcbü_eğitim fakültesi_çanakkale zaferi anma programı _5_ mcbü_eğitim fakültesi_çanakkale zaferi anma programı _4_ mcbü_eğitim fakültesi_çanakkale zaferi anma programı _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1240
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası