MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi “Spor ve Spor Politikaları” Söyleşisi Düzenledi

İlan Tarihi:7.07.2020 16:40:00
Güncelleme Tarihi:7.07.2020 16:41:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, öğrencilerine yönelik “Spor ve Spor Politikaları” başlıklı söyleşi düzenledi. Moderatörlüğünü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan’ın yaptığı söyleşiye konuşmacı olarak Azerbaycan Milletvekili Dr. Nagif Hamzayev ve Spor Hukukçusu Av. Zenfira Alıyeva katıldı.

Söyleşi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, katılımcıların kendilerini tanıtmaları ile başladı. İlk konuşmacı Azerbaycan Milletvekili Dr. Nagif Hamzayev; Spor ve sporun toplum için önemi ve ülkelerin spor kültürüne bakışlarına değindi. Konuşmasının devamında ülkelerin ulusal ve uluslararası spor politikalarını aktardı. Spor Hukukçusu Av. Zenfira Alıyeva ise “Pandemi Sürecinin Spor Kulüpleri ve Sporcular İçin Etkileri” ve “Sporun Profesyonelleşmesinde (ticarileşmesinde) Sporcu Hakları” konusunda aktarımda bulundu. Söyleşiye Fakülte öğretim elemanları ve öğrencileri de katıldı.


650 görüldü.    0 Paylaşıldı
Spor ve Spor Politikaları 1 Spor ve Spor Politikaları 2
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
650
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası