MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’dan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:23.08.2019 16:14:00

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Av. Ömer Baysal ve İl Ocak Başkanı Nazmi Akçay ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İpek Özunan da yer aldı.

Erkan Akçay, 23 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanması nedeniyle tebrik ederek, Prof. Ataç ve ekibine başarılı bir yönetim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç ise, “Tüm ekibimle birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacak ve Üniversitemizi ülkemizin en kaliteli üniversitelerinden biri haline getirmek için gayret edeceğiz” diyerek, nazik ziyaretleri nedeniyle Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Av. Ömer Baysal ve İl Ocak Başkanı Nazmi Akçay’a teşekkür etti.