Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Banka Promosyon İhalesi Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:6.07.2021 17:12:00
Güncelleme Tarihi:7.07.2021 17:11:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Banka Promosyon İhalesi, 24.06.2021 tarihinde Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Banka Promosyon İhalesi’ne toplam 7 (yedi) banka katılarak, ihalede 6 bin 340 TL ile en yüksek teklifi veren AKBANK Manisa Şubesi ile anlaşma imzalanmasına karar verildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklama uyarınca, belirlenen promosyon tutarının 15 Ağustos 2021 tarihinde üniversite personelinin hesabına tek saferde yatırılacağı kaydedildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, yaptığı açıklamada 2018 yılında yapılan ihalede, 2 bin 360 TL olan promosyon tutarının bu yıl 6 bin 340 TL olarak gerçekleştiğini belirterek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi akademik ve idari personelinin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etti. Rektör Ataç, personelin her zaman en iyi şartlarda çalışması ve en iyi imkanlara sahip olması için çabaladıklarını vurgulayarak, promosyon anlaşmasının üniversite çalışanlarına ve AKBANK’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Ataç, Başta AKBANK Genel Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ile Manisa Şube Müdürü nezdinde çalışanlarına teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

AKBANK Manisa Şubesi Müdürü Barış Ak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile çalışacak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, MCBÜ Rektörü, Genel Sekreteri ve Strateji Daire Başkanının promosyon tutarının yükseltilip bu seviyede tutulmasında önemli rol oynadığı bilgisini paylaşarak, AKBANK’ın zengin ürün ve geniş hizmet yelpazesinden faydalanmak üzere tüm kurum çalışanlarını ve öğrencilerini şubelerimize bekliyoruz ifadeleriyle, tüm üniversite ailesine hayırlı olmasını diledi.

_DSC7212s