Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç'tan Yeni Yıl Mesajı

İlan Tarihi:31.12.2021 11:09:00
Güncelleme Tarihi:31.12.2021 16:26:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ataç mesajında şu ifadelere yerdi:

“Yeni bir yıl; yeni umutları, heyecanları, mutlulukları ve yeni başarıları da beraberinde getirir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi olarak bizler, bilimsel çalışmalarımız ve projelerimizle güzel başarılara imza attığımız; Manisa’mızdaki çeşitli kamu-kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilime, ülkemize, insanlığa faydalı projeleri hayata geçiren ve toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler yetiştiren bir Üniversite olmanın verdiği mutluluk ve gururla, 2022 yılında da aynı azim ve inançla çalışmalarımıza devam edeceğimize olan inancım tamdır.

2022 yılının başta Manisa’mız ve ülkemiz olmak üzere tüm Dünya’da barış, sevgi ve hoşgörü ortamının hâkim olduğu bir yıl olmasını dilerken, tüm bu duygu ve düşüncelerle herkesin yeni yılını en içten duygularla kutluyor, yeni yılın sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi temennisi ile hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

_DSC6676s