Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Hizmet İş Sendikası Arasında Ek Protokol İmzalandı

İlan Tarihi:29.03.2022 16:34:00
Güncelleme Tarihi:29.03.2022 16:36:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı ile Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanlığı, Sendika üyesi çalışanları adına 2022 yılında alacakları ücret, ikramiye ve sosyal haklarında toplu iş sözleşmesi ek protokolü ile iyileştirme yapılmak üzere bir araya geldi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı olarak çalışan Hizmet İş Sendikası üyelerini kapsayan toplu iş sözleşmesi ek protokol imza törenine; Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Okan Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mansur Bilgin, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Ertaş, Personel Daire Başkanı Murat Öngel, Av. Raif Horata, İşyeri Temsilcileri Mustafa Beyazbulut ile Musa Güler katıldı.

Ek Protokol imza töreninde konuşan Hizmet İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Okan Polat, “Başta gıda ve kira olmak üzere temel mal ve hizmet fiyatlarında görülen artışlar, emeğinden başka hiçbir geliri olmayan üyelerimizin satın alma gücünü geriletmiştir. Bu sebeple üyelerimizin ücret, ikramiye ve sosyal haklarında iyileştirme yapılması hususunda Üniversitemize ek protokol talebinde bulunduk. Karşılıklı mutabakatlar ve sayın Rektörümüzün üstün gayretleri sonucunda ek protokolümüzü imzaladık.” açıklamalarında bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü; “Görüşmeler neticesinde alınan sonuçlarla üyelerimizin mutlulukları bizleri de sevindirmiştir. Bu süreçte emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç olmak üzere Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Sayın Bora Canbula, idari kadro mensupları ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

İmza töreni sonrasında ek protokolün hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, şeffaf ve samimi bir şekilde karşılıklı hassasiyetler dikkate alınarak imza aşamasına gelen görüşmeler nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. 

Rektör Ataç “Çok şükür ki temsilcilerimizle, Sendika Başkanımız Sayın Okan Polat ve Genel Sekreter Vekilimiz Doç. Dr. Sayın Bora Canbula’nın yürüttüğü çalışmalar nihayete kavuştu. İnşallah daha güzel günlerde daha güzel imkanlarla beraber oluruz.” ifadelerini kaydederek “Birbirini tamamlayan bir ekiple, sizlerle çalışıyor olmaktan ben, çok mutluyum. Bu kampüsün yeşillenmesinden özel kaleme, özel kalemden aracımızı kullanan arkadaşlarımıza kadar hepinizin bu kuruma çok faydası var.” cümlelerine yer verdi.

Ataç konuşmasının devamında, “Bu kurum her zaman size vefalı olmuştur” ifadelerini kullanarak, “İnşallah daha güzel günleri hep birlikte görürüz. Hepinizi çok seviyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.


1664 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC3577 _DSC3586
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1664
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası